• Hrvatski
  • English
  • Deutsch
  • Slovenščina
Izlaganje na sajmu FORMATOOL

U sklopu projekta marketinških aktivnosti PPM d.o.o je izlagao na sajmu FORMATOOL 2009. od 21. do 24. 04. 2009. u Celju, Slovenija. Ostvareni su zadovoljavajući kontakti s postojećim i novim potencijalnim kupcima sa ciljanog slovenskog tržišta.

 
Brošura o projektu EU

Tijekom travnja 2009. dizajnirana je i tiskana Brošura o projektu EU u sklopu aktivnosti vidljivost projekta.

 
Nabavljena informatička oprema

Tijekom travnja 2009. u potpunosti je nabavljena planirana informatička oprema za provođenje prezentacija kod marketinških i B2B aktivnosti. Izrađene su marketinške prezentacije koje će premijeru imati na nadolazećem sajmu FORMATOOL u Celju.

 
Posjet predstavnika europske komisije

U sklopu nadzora provođenja projekta 1.4.2009. su PPM-u bili predstavnici europske komisije gosp. Antonio Castro i gosp. Toma Pahor. Tijekom posjeta su pregledali projektnu dokumentaciju i predstavnicima projektnog tima dali korisne naputke o efikasnim načinima provođenja projekta.

 
Edukacija o tehničkim mogućnostima

U sklopu projektne aktivnosti Edukacija osoblja iz prodajnog i izvoznog odjela održana je edukacija o Tehničkim mogućnostima PPM-ovih alata. Edukaciju je održao predstavnik partnera na projektu Međimurje PMP d.o.o. gospodin Šamarija. Edukacije se održala i u potpunosti završila tijekom veljače i trajala je 50 radnih sati.

 
<< Start < Prev 1 2 3 Next > End >>

Results 19 - 24 of 24